Uvjeti korištenja web stranice

Uvjeti korištenja sadržaja s portala olfa-hrvatska.hr regulirani su ovim Uvjetima korištenja sadržaja i smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s Uvjetima korištenja sadržaja koji su na snazi, te da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti. Ova stranica je u vlasništvu tvrtke Reply-tools d.o.o. Mile Gojsalić 51 21312 Podstrana. OIB: 48928703359.

Uvjeti korištenja sadržaja

Korištenjem sadržaja ove web stranice smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo u nekomercijalne svrhe, za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Reply-tools d.o.o. se ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja. Reply-tools d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava olfa-hrvatska.hr i podložno je tužbi.

Informacije i slike na internet stranici olfa-hrvatska.hr informativnog su sadržaja i Reply-tool d.o.o. zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja na portalu bez prethodne najave. Reply-tool d.o.o. ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja. Reply-tool d.o.o. također nije odgovoran za eventualne štete nastale zbog tipografskih pogrešaka.
Internet stranica olfa-hrvatska.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja poslovnih partnera i dobavljača, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Reply-tools d.o.o. nema nadzor nad sadržajem vanjskih stranica, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na web stranicama kreiranim od strane trećih osoba.
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na ovoj internetskoj stranici isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Reply-tool d.o.o. ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, niti za štetu nastalu korištenjem poslovnih oglasa objavljenih na ovoj stranici.

Ovaj portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Reply-tool d.o.o. može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala. Ove podatke Reply-tool d.o.o. koristi isključivo radi poboljšanja i unaprijeđena portala i njegovih sadržaja.

Korisnicima portala strogo je zabranjeno:
– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
– objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
– prikrivanje porijekla sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem portala olfa-hrvatska.hr
– objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
– objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
– svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika
Komentari korisnika ili treće strane objavljeni na ovoj stranici ne odražavaju stav vlasnika i administratora portala. Reply-tool d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Otkazivanje i vraćanje narudžbe

Imate pravo na puni povrat novca ako kupljenu robu vratite u roku od 14 dana nakon primitka robe. Možete to učiniti iz bilo kojeg razloga, Čak i ako ste se jednostavno predomislili.
Razdoblje od 14 dana ne primjenjuje se na sljedeće:
*Robu po specijalnoj narudžbi izraženu za određenu osobu/tvrtku na osnovi pismene ponude.
*Hitne popravke ako pozovete servisera da izvrši popravak na vašoj lokaciji, ne možete otkazati posao nakon što ste se već pismeno dogovorili o usluzi i terminu.

Kako otkazati kupnju?

Rok za povrat istječe 7 radnih dana nakon dana primitka robe. Za ugovore o uslugama rok istječe 14 radnih dana nakon datuma sklapanja ugovora.
Nekorištenu robu morate vratiti u roku od 14 dana nakon što ste primili robu i obavijestili o odustajanju od kupnje i kao prilog dužni ste poslati pisanu izjavu poštom sa povratnicom, telefonskim pozivom ili osobnom dostavom na adresu prodavatelja.

Reply-tool d.o.o. vam mora vratiti novac u roku od 14 dana od primitka vaše obavijesti o otkazivanju, samo uz predočenje dokaza o povratu robe (povratnica).
U povrat novca su uključeni i svi troškovi dostave koje ste platili pri kupnji. Reply-tool d.o.o. ne snosi troškove povrata robe a kupac je dužan dostaviti robu sa troškom povratnice.
Trgovac bi vas trebao obavijestiti da morate platiti troškove povrata robe. Ako trgovac to propusti učiniti, on će snositi trošak. Ne morate platiti nikakve druge naknade o kojima niste bili obaviješteni.

Trgovac vam mora dati barem procjenu troškova povrata robe. Reply-tool d.o.o. procjenjuje da veći paketi iznose i do 120 kn. Ujedno Vas molimo da pri povratu priložite rukom ispunjeni OBRAZAC za jednostrani raskid o kupnji proizvoda ili usluga web shopa sklopljenog putem Internet narudžbe.

Dostava

Dostava za kupljenu robu je osigurana na području cijele Hrvatske, te se obavlja u roku 2-5 radnih dana, uključujući i otoke. Obavlja je naš vanjski partner specijaliziran za dostave.

Plaćanje

Plaćanje se vrši isključivo virmanski i internetskim bankarstvom na žiro račun naveden u ponudi generiran od strane naših komercijalista.

Reklamacije

Ukoliko se utvrdi da je prilikom kupnje proizvod imao skriveni nedostatak ili oštećenje, zamijeniti ćemo Vam oštećeni za novi alat. Tehnički proizvod s nedostatkom/neispravan mora dobiti od ovlaštenog servisera “potvrdu o neispravnosti i nepopravljivosti”. Na temelju te potvrde, a u jamstvenom roku ostvarujete pravo na novi proizvod.

Servis

Reply-tool d.o.o. je ovlašteni servis za Milwaukee brand. Obavljamo kompletni servis u jamstvenom i izvan jamstvenog roka za električne i akumulatorske alate. U cilju pružanja najkvalitetnijeg servisa ustrojili smo poseban tim visoko kvalificiranih stručnjaka koji posjeduju sve Milwaukee Tool certifikate. Od strane proizvođača opremljeni smo svim alatima i alatnim dodatcima potrebnim za profesionalan servis, kojim vrijeme čekanja na popravak smanjuje na minimum. Osiguravamo SAMO originalne rezervne dijelove!
Uz brojne prednosti vršimo i uslugu “on site” edukacije korisnika.

INFORMACIJE NA WEB TRGOVINI

Reply-tool d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. Reply-tool d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Reply-tool d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, slike proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte odjel prodaje Reply-tool d.o.o.

COPYRIGHT

Stranice alatimilic.hr su u vlasništvu tvrtke Reply-tool d.o.o. Sav sadržaj na olfa-hrvatska.hr kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikonice, audio i video zapisi, digitalni downloadi, softverski paketi i podaci vlasništvo su alatimilic.hr ili naših dobavljača sadržaja i zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskog i srodnih prava odnosno prava industrijskog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti prava intelektualnog vlasništva. Sav softver koji se koristi na alatimilic.hr je vlasništvo olfa-hrvatska.hr ili dobavljača softverskih rješenja i zaštićen je propisima o zaštiti autorskog i srodnih prava.

ELEKTRONIČKA KOMUNIKACIJA

Kada posjetite olfa-hrvatska.hr ili nam pošaljete elektronsku poštu (e-mail), s nama komunicirate elektronski. Ovime pristajete na elektronsku komunikaciju s olfa-hrvatska.hr. Mi s Vama komuniciramo putem e-maila ili uz pomoć informacija na stranicama olfa-hrvatska.hr. Ovime pristajete na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke putem kojih mi komuniciramo s Vama.